Om Kusinen

Vår historia börjar med en passion för smak, tradition och släktband som sträcker sig över tusentals kilometer.

Möt Murat, som vi med stolthet kallar "Kusinen."

 Murat växte upp i de livliga gränderna i Istanbul, där dofterna av kryddor och grillat kött dansade i luften. Han lärde sig konsten att laga kebab från sin farfar, en mästare av smaker som förde familjens recept från generation till generation.

En dag, fylld av längtan efter sina släktingar, tog Murat modet till sig och packade sina kofferter. Han korsade kontinenter och kom till Sverige och Örebro. Här i Örebro insåg Murat att något saknades. Trots det fantastiska utbudet av matställen fanns det en viktig bit av hemmet som inte fanns på tallriken: den äkta smaken, den kärlek och omsorg som går in i varje perfekt grillat kött, varje färskt bröd och varje perfekt kryddad sås.

Så föddes idén om Kusinen. Med Murats kärlek till kebab och en stark önskan att dela sina traditionella smaker med vänner, familj och Örebroborna, öppnade Kusinen sina dörrar. Med en modern twist på Murats recept blev smakerna fulländade och restaurangen blev en plats där värme, gemenskap och doften av kebab välkomnar alla.

Fantastisk mat är inte långt borta. Beställ snabbt och enkelt direkt på vår webb och få en beräknad tid för upphätmning!

Feed me kebab and
tell me i´m pretty